100 jaar Christelijk onderwijs in Nij Beets

 

In 2020 bestaat het Christelijk onderwijs in Nij Beets 100 jaar. Op 15, 16 en 17 mei 2020 hadden we hier op een feestelijke manier bij stil willen staan. Op de website en via facebook kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

 

AFGELAST!

We hadden deze kop natuurlijk liever niet boven dit bericht geplaatst, maar na de Olympische Spelen, EK Voetbal én het Eurovisie Songfestival kan ook de schoolreünie wegens de corona-pandemie geen doorgang vinden. Daarom deze informatie:

 

Beste reünisten,
Een paar weken lang hebben we als reüniecommissie in onzekerheid geleefd of de reünie voor het 100-jarig bestaan van het christelijk basisonderwijs in Nij Beets wel door kon gaan. De aanmeldingen stroomden binnen en dat maakte het voor ons extra moeilijk om een besluit te nemen.

Deze week kwam de overheid met de voorzorgsmaatregel dat alle evenementen vanwege het coronavirus tot nader order niet door kunnen gaan. Daaronder valt ook ons schoolfeest met reünie. Er zit dan ook niets anders op dan het festijn, waar we als commissie al ruim anderhalf jaar mee bezig zijn, te moeten afgelasten.

Een nieuwe datum is nog niet bekend. We vragen u om de Arke-website en de Facebookpagina geregeld te checken. Zodra de exacte datum bekend is, verschijnt dat op deze twee platformen.

 

Wat nu?
U hebt zich aangemeld voor de reünie en ook al reeds betaald. We zullen dit bedrag weer overmaken naar uw rekening. De jubileumboeken zijn al in bestelling en worden één dezer dagen gedrukt. De kosten hiervan kunt u helaas niet terugkrijgen. Maar in deze tijden waarin we allemaal aan huis gekluisterd zijn is dat misschien niet eens zo’n straf. Wij zijn druk bezig om te kijken hoe we alle bestelde boeken bij u thuis bezorgd krijgen zodat u op uw gemak alvast van het resultaat kunt genieten.

Hopelijk hebben wij u hiermee genoeg geïnformeerd en zien we elkaar onder een gunstiger gesternte in 2021!. Pas goed op uzelf en uw naasten!

 

De Reüniecommissie